Sunday, January 28, 2018




Hea lugeja,


täna hommikul sain kanalduse, mis oli mõeldud jagamiseks ja mille panen alljärgnevalt kirja.


"Praegu on taas väga intensiivsete energiamuutuste ajastu. Tulemas on niinimetatud superkuu. Mida aeg edasi, seda tundlikumaks kogu inimkond muutub, seda suuremaks muutub jumaliku valguse ja armastuse osakaal Maal ja seda tugevamalt ja kiiremini toimuvad muutused.

Selleks, et nende muutuste keerises ennast hästi tunda, soovitan juhinduda järgmistest hoiakutest.

1. Ole muutustele alistuv, võta muutused tänulikult vastu ja mine nendega kaasa. Nii hoiad end allavoolu minemas ja välistad vastuvoolu sõudmise, mis on väga västiav ja tülgastav.

2. Kui juba veest juttu tuli, siis kujuta ennast veena, mis voolab, lase voolamise tunnet nii oma kehasse, tunnetesse kui ka mõtetesse. Kõik on muutuv, kõik voolab. 

3. Kui tunnetada probleemi energiat, siis see on alati tugev, jäik. Sina seevastu kujuta ennast pehmena. Pehmus lahustab tõkked kõikidelt tasanditelt. Kujuta ette, kuidas sa vajud pehmelt läbi kõigest. Armastus on pehme, hell ja kaastundlik. Ole sinagi.

4. Mistahes probleemi energia on ka tihke. Sina kujuta end läbipaistvana, juskui oleksid sa õhk. Oma peentasanditel oleme me kõik tegelikult läbipaistvad, õhulised. Jällegi, vaju sellest kangest tihkusest läbi. Olgu see kangus sinu kehas, mõttes või tundes või kõigis neis. Kujuta ennast kergena ja vabana. Siis sa oledki seda.

Õnnistust sulle."


Vaat selline kanaldus sai täna.


Armastust,
Kersti

No comments:

Post a Comment