Thursday, June 8, 2017




Kallid sõbrad! 


Sel korral kirjutan taas peainglitest. Minu fookuses on peaingel Gabriel, sõnumitooja peaingel, igasuguse suhtlusega tegelev peaingel. Tema poolt on meile edasi anda järjekordsed kaks kanaldust. Seekordsed kanaldused on ühtlasi harjutused, mida aegajalt teha, et end veel paremini ja mugavamalt tunda.


1. "Hea hing, sa oled väga armastatud ja hoitud. Kui sa kõnnid oma eluteel, siis sa puutud kokku rohkete illusioonidega. Üks nendest on aeg. Arenenud hingena oled sa kursis sellega, et aega pole olemas. Ometi tunnetad sa aja illusoorsust harva. Sa lased sellel illusioonil oma elus väga sageli võimust võtta. Sellel, et sul on kiire. 
Selleks, et tõepoolest valitseda aja illusiooni üle, võta iga päev teadlikult aeg maha. Vähemalt veerand tunniks. Koge seda, et sul ei ole kuskile kiiret, et aega on lõputult, et sul on terve igavik. Tee iga oma liigutust ja iga oma hingetõmmet vabalt, kiirustamata, teadlikult palju aeglasemalt, kui sa oled harjunud tegema. Tee igat sammu tundega, kogemisega. Siis sa tunned, et sa oled igas liigutuses elus. Täiesti elus. Sinu tegudest ja mõtetest kaob selle tulemusena mehaanilisus. See omakorda toob sulle uusi värskeid ideid ja kergitab esile ka alla surutud tundeid. See on sulle väga tänuväärt kogemus. Ja mis peamine, see ongi tõde. Aega ju ei ole, sa oled igavene hing ja nii see on."


2. "Teine harjutus, mida sina, kallis hing, võiksid oma igapäevaellu lülitada, on vabaks laskmise harjutus. Kõige parem on alustada vabaks laskmist kehast ja alles seejärel meelest. Kehaga saad sa õige tunde kätte. Vabaks lasta võib mitut moodi. Vali endale meelepäraseidm viis. Üks viis on kogeda iseennast väikese kõndima õppiva lapsena. Ela sisse väikese ilmakodaniku rolli, tunneta endas lapse pehmust ja paindlikkust. Koperda, naera ja lalise, nagu väike laps. Vahelduseks rooma, uudista maailma. Ja ole lõtv ning voolav, nagu väikelapsed kunagi. Teine viis on kogeda end purjus olevana. Lase end täitsa lõdvaks, kakerda ringi, lase nägu lõdvaks, lase hingamine lõdvaks, lase käed lõdvaks, lase jalad lõdvaks ja tuia sel moel veerand tundi ringi, pehme, nagu sült. Lase endast välja kõik, mis tuleb. Kolmas viis sarnaneb esimesele ja teisele, aga võid abiks võtta pehme aluse, kuhu peale kukkuda. Veendu, et alus on ohutult pehme ja lase endal vabalt ja pehmelt pikali kukkuda. Kukkumises sa koged vabat langemist, mis on üks parimaid kehalisi kogemusi tõelisest vabaks andmisest. Kui su keha on vabaks laskmise ära õppinud või õigemini meelde tuletanud, siis võid edasi minna meele juurde. Head harjutamist, kallis hing."



Sellised sõnumid siis tänaseks Gabrielilt. Võite temalt otse veel selgitusi ja täiendusi küsida, kui soovite.

Olge hoitud ja armastatud.


Kersti-Triinu

No comments:

Post a Comment