Monday, September 10, 2018

Pildiotsingu wish tulemus

Hea sõber! 


Üle pika aja tuli selline tunne, et tahan ühtteist kirja panna. Jagan seda hea meelega teiega. Ikka praktilises ja lihtsas vormis, punkt punkti haaval.

Taas on kätte jõudnud noorkuu aeg. Kuna praegu on noorkuu algus, siis on eriti hea periood soovimiseks ja sihtide seadmiseks. Soovimisest ja soovide teostumisest ma täna kirjutangi.


1. Istu maha, sule silmad ja mõtle, mida sa oma ellu kõige enam soovid kutsuda.
2. Keskendu peamisele, ära võta korraga ette kümneid teemasid. Suuremaid soove võiks olla kuni viis. Loomulikult pole mingit keeldu soovida lõpmatult palju, aga sa ei suuda korraga kõigele keskenduda. Keskendumine loeb.

3. Võta paber ja kirjuta oma soovid üles. Olgu need lilhtsad, jaatavad laused. Eitus ajab alateadvuse segadusse, samuti liitsõnad, millest pool on negatiivse tähedusega. Toon mõne näite. Ära kasuta näiteks sõnu HIRMUVABA, MURETU, SÕLTUMATU. Selle asemel sobivad paremini JULGE, VABA, KERGE. Kõige parem ei ole ka näiteks MA SAAN OMA HAIGUSEST ÜLE. Alateadvusele on tunduvalt selgem sõnum see, kui sa ütled enesele, et MA OLEN TÄIESTI TERVE.

4. Seejärel loe oma soovid valju häälega ette, selgelt, ilmekalt, mõjuvalt.
5. Sule silmad ja kujuta ette, kuidas iga sinu soov on väike hele seemneke sinu südames. Kui sul tuleb ette mõni teine kujutluspilt, siis on see ka väga teretulnud.

6. Oma soovide leht hoia alles. Vaata seda aegajalt üle. Kui tahad, siis täienda. 

7. Noore kuu perioodil keskendu korduvalt oma soovidele, loe neid ette valjusti ja vaikselt.

8. Kujuta ette, kuidas need soovid sinu elus täituvad. Kuidas sa ennast siis tunned ja mida teed. Näe seda kõike oma vaimusilmas. Unista julgesti!

9. Räägi oma soovidest teistele. Loomulikult mitte igaühele, aga mõnele heale lähedasele inimesele küll. Võid oma juttu teadlikult jälgida, põimides sinna sisse just sellise sõnastusega lauseid, nagu on sinu soovide lehel. Headest soovidest võivad saada sinu mantrad!

10. Võid soovimisel kasutada abivahendeid. Aga just niisuguseid, nagu sulle meeldib ja nagu sinu veendumused paremaks peavad. Näiteks kristalle, helikausse, laulmist. Ühesõnaga kõike, mis väestab.


Head soovimist!
Kersti

No comments:

Post a Comment